Cele mai sigure masini de familie

Este posibil ca siguranta sa nu fie printre motivele principale care va pot face sa cumparati sau nu un autoturism, dar atunci cand vine vorba de cei dragi, atunci siguranta este unul dintre cele mai importante aspecte. Tinand cont de acest lucru, am creat o lista cu cele mai sigure autoturisme de familie, echipate in asa masura incat sa protejeze cat mai bine pasagerii. Am selectat doar masinile cu cel mai mare scor de siguranta din segmentul lor, iar apoi am luat in considerare alte atribute precum valoarea, utilitatea si altele. Cititi mai departe pentru a descoperi alegerile noastre pentru cele mai sigure masini de familie din lume.

Volvo V60 fabricat in 2016

Era o vreme cand, daca ati fi dorit siguranta intr-o masina, v-ati fi indreptat atentia in mod automat spre un Volvo. Unele lucruri nu se schimba. Volvo V60 este un autoturism combi care se afla in topul listei noastre ca cea mai buna alegere in ceea ce priveste siguranta. Acest lucru se intampla datorita integritatii structurale excelente a acestui autoturism. Mai mult decat atat, cei de la Volvo au proiectat un sistem de evitare a coliziunilor si un sistem de pre-franare automata numit CitySafety, care sunt echipamente standard incepand din acest an. Desi Volvo V6 nu are foarte mult spatiu de depozitare si un pret cam piperat, rezultatele excelente in caz de coliziunie si un consum mediu scazut il transforma in cea mai buna alegere pentru o familie.

Toyota Highlander fabricat in 2016

Putem spune fara nici o retinere ca Toyota Highlander fabricata in 2016 este cea mai sigura masina de teren (SUV) cu 7 locuri. Desi si versiunea fabricata in 2015 a primit scoruri mari in ceea ce priveste testele de siguranta, noul model a depasit toate asteptarile. Toate acestea deoarece cei de la Toyota au facut modificari structurale, iar noul Highlander si-a castigat un loc binemeritat in topul „Top Safety Pick”. Mai mult decat atat, noul Toyota Highlander se bucura de un sistem de avertizare a coliziunii optional si mult spatiu de depozitare.

Subaru Outback fabricat in 2016

Cea mai versatila masina si-a facut un loc binemeritat si in lista celor mai sigure masini din 2016. Subaru Outback 2016 a trecut cu brio toate testele de siguranta, in mare masura datorita unui pachet special numit Eyesight, ce include un sistem performant de evitare a coliziunilor frontale. De asemenea, Subaru Outback a castigat 5 stele la testele pentru determinarea sigurantei in caz de accident, are tractiune integrala standard si un interior foarte incapator. Disponibil atat cu motorizari in patru cilindri cat si in sase si cu un consum destul de scazut pentru o astfel de masina, Subaru Outback este o alegere buna pentru familisti.

Mitsubishi Outlander fabricat in 2016

Putine masini sunt atat de importante pentru compania lor cum este Outlander 2016 pentru Mitsubishi. Noul Mitsubishi Outlander este capabil sa combine economia de combustibil cu siguranta si un spatiu de depozitare imens. Mitsubishi Outlander 2016 este o alegere perfecta pentru familiile care doresc sa calatoreasca in siguranta. Toate pachetele de siguranta contin un sistem de evitate a coliziunilor frontale iar cea mai scumpa varianta nu depaseste 22 de mii de euro.

Mazda 6 fabricat in 2016

Una dintre cele mai captivante si mai aspectoase masini din lista noastra, este Mazda 6, un sedan care a trecut cu punctaj maxim toate testele de siguranta. Mazda 6 ofera o camera retrovizoare optionala si un sistem de avertizare la incalcarea liniei dintre benzi. Cei de la Mazda au proiectat doua sisteme de siguranta care sunt capabile sa incetineasca masina automat in cazul unui accident. Daca este sa privim si la consumul scazut de carburant, Mazda 6 va fi autoturismul ce va incheia lista noastra.